Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Houd rekening met ons annuleringsbeleid

VNS Daith verplaatst of annuleert afspraken, maar dient dit 24 uur van tevoren te melden. Bij niet verschijnen zonder voorafgaande kennisgeving of het afzeggen van een afspraak vervalt de aanbetaling.

Mocht u te laat komen voor uw afspraak, bel ons dan even om dit door te geven. Houd er rekening mee dat een late aankomst kan leiden tot een verkorte of geannuleerde afspraak.

Afspraken kunnen kosteloos verzet of geannuleerd worden mits de aanvraag meer dan 24 uur voor de geplande tijd wordt gedaan. Dit kan worden gedaan met behulp van de link die u bij de boekingsbevestiging is toegestuurd

Nadat u uw afspraaktype heeft gekozen, wordt u doorverwezen naar een betalingspagina. Voor de meeste van onze diensten vragen wij direct een aanbetaling.

Tijdens het afrekenen wordt u gevraagd uw betalingsgegevens in te voeren. Door uw betalingsgegevens in te vullen, bevestigt u dat de gebruikte creditcard of betaalpas van u is. Alle velden die als verplicht zijn aangegeven, moeten worden ingevuld. Houd er rekening mee dat we uw informatie kunnen verzamelen en opslaan met behulp van een gecodeerd, veilig betalingsmechanisme en uw informatie alleen zullen gebruiken in overeenstemming met ons privacy- en cookiebeleid.

Alle kaartbetalingen zijn onderworpen aan autorisatie door uw kaartuitgever.

Wanneer u een succesvolle boeking maakt op de VNS Daith-website, ontvangt u een bevestigingsmail van uw afspraak op het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Dit is om aan te geven dat we uw boeking hebben ontvangen en is een contract tussen u en VNS Daith.

Hoofdkantoor
VNS Daith
Emscoteweg 148
Warwick
CV34 5QN
Verenigd Koninkrijk

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.