VNS Daith Leeuwarden

Informatie locatie >

Openingstijden >

Therapeut >

Assortiment sieraden >

VNS Daith Leeuwarden

Contactgegevens

Adres: François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden

Telefoon: +31 6 81570555

Informatie met betrekking tot onze locatie in Leeuwarden

Wij bevinden ons in het bedrijfsverzamelgebouw Crystalic op de derde verdieping 3.08. Wanneer u binnenkomt via de hoofdingang, ziet u recht voor u trappen met daarachter de lift (links naast de receptie). U kunt de lift nemen naar de derde verdieping. Daar aangekomen neemt u de deur rechts. Als u iets doorloopt, ziet u aan de rechterkant de wachtkamer (degene waar de deur openstaat) waar u kunt plaatsnemen. U wordt vervolgens door ons opgehaald.

Openingstijden

De locatie in Leeuwarden heeft wisselende openingstijden. Als je een afspraak maakt via het boekingssysteem zie je wanneer we open zijn.
Indien de beschikbare datum/tijd niet schikt, kunnen we in overleg eventueel een afwijkende datum/tijd inplannen. Stuur dan svp een email of een WhatsApp bericht.

Therapeut

Michel Ferwerda
Acupunctuur Ferwerda

Even voorstellen

Graag stel ik mij voor, als lid van de VNS-Daith familie. Ik luister al 34 jaar naar de naam Michel. Ik heb een voorliefde en achtergrond in Traditional Chinese Medicine. Deze voorliefde is ontstaan toen één van mijn geliefden vast liep en uitbehandeld raakte in de reguliere/westerse geneeskunde. Toen er binnen de alternatieve geneeswijzen wel oplossingen voor haar lagen, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik wilde graag iets alternatiefs gaan doen, maar wel met een wetenschappelijk bewezen achtergrond. Toen ben ik de opleiding medische basis kennis gaan doen en daarna ben ik begonnen aan de opleiding Traditional Chinese Medicine.

Wat een prachtige dingen heb ik daarmee al mogen mee maken en leren. Deze manier van werken neemt een stukje van mijn hart in. Maar toch bleek er nog een stukje in mijn hart vrij te zijn voor de VNS-Daith piercing. Waar bij Traditional Chinese Medicine vaak langere tijd met elkaar gewerkt word en we eigenlijk “laagjes van de ui” afpellen, heb je in het traject van de VNS-Daith vaak maar 1 tot 2 sessies waarbij je gelijk “in het middelste laagje van de ui” probeert te komen. Beide manieren van behandelen hebben zo hun charme en een plekje in mijn hart veroverd. Uiteindelijk zijn beide behandelingen ook goed met elkaar te combineren, waarbij ze elkaar kunnen aanvullen. Daarom zal ik met heel veel plezier en verse zin te vinden zijn bij VNS-Daith Leeuwarden.

Basis sieraden

Upgrade sieraden

€45,-

€45,-

€45,-

€50,-

€50,-

€40,-

€40,-

€40,-

€45,-

€45,-

€50,-

€50,-

Upgrade sieraden 14 karaat geelgoud

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.