Kosten en behandelingen

Overzicht van kosten en behandelingen

Kosten en behandelingen

Medische VNS Daith piercing

€ 165

Medische VNS Daith-piercing. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. We voeren een paar eenvoudige tests uit en bepalen welke kant van uw lichaam het sterkste is. Het optimale punt voor de VNS Daith-piercing wordt vervolgens met behulp van gespecialiseerde apparatuur gelokaliseerd en op effect getest. We testen beide kanten voordat we beslissen aan welke kant de VNS Daith-piercing nodig is. De procedure is snel en wordt uitgevoerd met steriele instrumenten, een naald voor eenmalig gebruik en steriele sieraden. De prijs is inclusief een keuze uit premium implantaat Titanium sieraden en nazorg.

VNS Daith tweede piercing

€ 85

Soms is een tweede VNS Daith medical piercing nodig. Omdat het de tweede behandeling is, mag de afspraak niet langer dan een half uur duren. Het optimale punt voor de VNS Daith-piercing wordt met behulp van gespecialiseerde apparatuur gelokaliseerd en vervolgens op effect getest. Nadat wij zeker weten dat het de juiste plek is, kan de behandeling snel worden uitgevoerd en gebruiken wij weer steriele instrumenten, een naald voor eenmalig gebruik en steriele sieraden. De prijs is inclusief een keuze uit premium implantaat Titanium sieraden en nazorg.

Shen Men Piercing

€ 85

Deze piercing wordt aangeduid als de angstpiercing en stimuleert het Shen Men-punt kalmte en ontspanning. Soms wordt dit punt gebruikt in combinatie met een VNS Daith medische piercing. Deze slimme medische piercing met acupunctuurpunt wordt gebruikt om het lichaam te kalmeren en angst te verminderen. Het wordt ook wel het rustige punt genoemd en het helpt om het lichaam te ontspannen en weer in balans te brengen. We gebruiken gespecialiseerde acupunctuurpunt detectieapparatuur om de juiste plek te lokaliseren. De piercing wordt vervolgens snel en efficiënt uitgevoerd met behulp van een steriele naald voor eenmalig gebruik, steriele instrumenten en steriele sieraden. Prijs is inclusief premium Titanium sieraden en nazorg.

Hooikoorts/allergie piercing

€ 85

Deze medische piercing met acupunctuurpunt bevindt zich aan de bovenkant van de helix en wordt gebruikt om de symptomen van allergie te verlichten. Wij gebruiken gespecialiseerde acupunctuurpunt detectieapparatuur om de juiste plek te lokaliseren. De piercing wordt vervolgens snel en efficiënt uitgevoerd met behulp van een steriele naald voor eenmalig gebruik, steriele instrumenten en steriele sieraden. Prijs is inclusief premium Titanium sieraden en nazorg.

MRI-houders

€20

Hoewel alle VNS Daith-sieraden van titanium van implantaatkwaliteit zijn en MRI-compatibel zijn, kan het zijn dat u wordt gevraagd om uw sieraden af ​​te doen voor scans of een operatie. VNS Daith plaatst beugels van acryl om uw piercings tijdens deze procedures open te houden. De prijs is per piercing en omvat het plaatsen van beugels van acryl voor uw procedures en het opnieuw plaatsen van originele sieraden na scans of operaties.

Sieraden wisselen

€__

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.