VNS Daith piercing – Over ons

Oprichtster VNS Daith >

VNS Daith Assendelft >

VNS Daith Leeuwarden >

VNS Daith Uden >

Oprichtster VNS Daith

De afgelopen 8 jaar heeft er een verschuiving plaatsgevonden in de manier waarop Tracy Perkins haar piercing vaardigheden gebruikte. Zij heeft meer dan 25 jaar in de body piercing-industrie ervaring opgedaan. Hierna stopte zij met de cosmetische piercing-kant van haar bedrijf om verder te gaan met de ontwikkeling van VNS Daith-piercing en medische piercings.

Tracy werkte 4 jaar bij doktoren in The London Migraine Clinic. Zij deed hier o.a. de klinische onderzoeken van Migraine Clinic. Deze Clinic is de enige medische kliniek die in het VK wordt gerund door artsen, die nu Daith-piercing aanbieden als behandeling van migraine. Opgewonden door de resultaten van ’s werelds eerste klinische onderzoek naar VNS Daith-piercing voor migraine, waar Tracy een integraal onderdeel van was, en de lopende onderzoeken, is Tracy een van de pioniers van VNS Daith-piercing als behandeling. In de loop van de tijd heeft ze haar eigen nieuwe methoden, technieken en beoordelingen ontwikkeld om ervoor te zorgen, dat altijd het beste resultaat wordt bereikt. In de lockdown van 2020 besloot Tracy haar tijd te wijden aan het schrijven van een kort boek over VNS Daith-piercing, dat te vinden is op Amazon en Audible:

VNS Daith-piercing -Not just for migraine-

Door haar opgedane ervaringen op het gebied van de Daith piercing heeft Tracy trainingen voor de VNS Daith-piercing verder ontwikkeld. Er zijn nu  trainingsprogramma’s gemaakt voor therapeuten in het VK, Nederland en Denemarken. Binnenkort zullen er op nog meer plaatsen klinieken worden geopend.

VNS Practitioner en trainingsaanbieder
Tracy Perkins

VNS Daith Assendelft

Ria van der Spek

De VNS Daith kwam als foto van een daith piercing (gezet door een piercingshop) op mijn pad als: Ria ken jij dit vanuit de acupunctuur? Nou nee. Dat is absoluut geen acupunctuurpunt. Deze jongedame had nog steeds migraine. Tja…….
Vanuit de klassieke acupunctuur zou je zeker geen piercing in delen van het lichaam moeten zetten vanwege de verstoring die het zou kunnen opleveren. En vanuit het reguliere ken ik het ook niet.
Nadat deze vraag mij meerdere keren was gesteld werd het tijd om op onderzoek uit te gaan en kwam uit bij de founder van deze methode Tracy Perkins. Er was meteen een klik. Wat een heerlijk mensEn vroeg haar of zij mij wilde trainen in deze methode en haar kennis hierover. Sinds 10 september 2021 zet ik de VNS Daith met ontzettend veel plezier (en nee niet de pijn die ik toedien). De mooie, bijzondere mensen die ik mag ontmoeten maken het heel erg speciaal. De processen die gaande zijn en ik terug krijg. Om kippevel van te krijgen.
En de soms teleurstellingen die ik terug krijg die maken dat ik mij nog meer verdiep in manieren om diegene toch te kunnen helpen. Een extra naaldje, acupunctuurbehandeling, coaching, nieuwe manieren (aan)leren met bepaalde apparatuur om te kunnen boosten na opnieuw een besmetting met een virus, supplementen advies, etc. Uniek, omdat ieder persoon uniek is. En dus ook zijn/haar systeem. Dat maakt dat dit werk zo gaaf is om te doen. Blijven ontwikkelen is belangrijk Je bent nooit uitgeleerd.

Lees hier mijn biografie

Lutchiana Visser Delgado

Lucy de rechterhand van Ria is voor de cliënten die hier vaker komen al een bekend gezicht.
Lucy loopt al een hele tijd mee (in de leer) bij Acupunctuurcentrum Assendelft. Eerst op de achtergrond en nu is het tijd om op de voorgrond te treden.
Als verzorgende IG was het steken van naalden voor haar niet ongewoon. Zij miste wel het menselijke in haar beroep en toen de kindjes op komst waren heeft zij zich volledig op de opvoeding van hen gericht. Die, als ik het zeggen mag, behoorlijk goed gelukt is. Nu is het weer tijd om een “eigen” stukje op te pakken.
Gastvrouw, wisselen, schoonmaken van de piercings en sinds januari dit jaar zet ook zij de VNS Daith op de dinsdag en vrijdagochtend met heel veel plezier en succes En ondertussen de opleidingen lifestyle coach en voedingscoach doen.
Ik Ria ben super blij met haar en hoop nog vele jaren samen met haar te kunnen werken zij aan zij

VNS Daith Leeuwarden

Michel Ferwerda

Graag stel ik mij voor, als lid van de VNS-Daith familie. Ik luister al 34 jaar naar de naam Michel. Ik heb een voorliefde en achtergrond in Traditional Chinese Medicine. Deze voorliefde is ontstaan toen één van mijn geliefden vast liep en uitbehandeld raakte in de reguliere/westerse geneeskunde. Toen er binnen de alternatieve geneeswijzen wel oplossingen voor haar lagen, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik wilde graag iets alternatiefs gaan doen, maar wel met een wetenschappelijk bewezen achtergrond. Toen ben ik de opleiding medische basis kennis gaan doen en daarna ben ik begonnen aan de opleiding Traditional Chinese Medicine.

Wat een prachtige dingen heb ik daarmee al mogen mee maken en leren. Deze manier van werken neemt een stukje van mijn hart in. Maar toch bleek er nog een stukje in mijn hart vrij te zijn voor de VNS-Daith piercing. Waar bij Traditional Chinese Medicine vaak langere tijd met elkaar gewerkt word en we eigenlijk “laagjes van de ui” afpellen, heb je in het traject van de VNS-Daith vaak maar 1 tot 2 sessies waarbij je gelijk “in het middelste laagje van de ui” probeert te komen. Beide manieren van behandelen hebben zo hun charme en een plekje in mijn hart veroverd. Uiteindelijk zijn beide behandelingen ook goed met elkaar te combineren, waarbij ze elkaar kunnen aanvullen. Daarom zal ik met heel veel plezier en verse zin te vinden zijn bij VNS-Daith Leeuwarden.

VNS Daith Uden

Tanja Beckert

Sheila Verwimp

VNS Daith Uden

Ons team van VNS Daith Uden heeft een achtergrond in de fysiotherapie. In de fysiotherapie hebben we vaak te maken met chronische klachten, zonder een duidelijke verklaring of oplossing. Als fysiotherapeut kun je vaak wel deze klachten tijdelijk verminderen, maar wij wilden hier geen genoegen mee nemen.

Deze klachten zijn vaak gedeeltelijk of geheel te verhelpen met een beter werkende Nervus Vagus. Dit is de reden dat wij heel graag hier ons verder in wilden specialiseren. Het permanent stimuleren van de Nervus Vagus met een medische piercing.

We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen verlichting te vinden en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak in te plannen. Wij staan natuurlijk ook graag klaar om verdere vragen te beantwoorden.

Tot snel

Wat ons anders maakt

U kunt een daith piercing laten zetten in één van de ruim duizend tattoo- en piercingshops.

Daar elke persoon een andere anatomie heeft, spreekt het voor zich, dat dit erg wisselend is!
De locatie van het optimale punt voor stimulatie van de Nervus Vagus is essentieel voor het bereiken van de maximale stimulatie. VNS Daith Piercing is de eerste in het Verenigd Koninkrijk die gebruik maakt van een gespecialiseerd hulpmiddel, waarmee de beoefenaar het precieze punt kan lokaliseren. Hierdoor biedt de door ons gezette daith piercing de best mogelijke kans op een succesvol therapeutisch resultaat.

Door deze revolutionaire methode voor het stimuleren van de Nervus Vagus, met behulp van een daith-piercing, werkt VNS Daith samen met migrainespecialisten en onderzoekers om een ​​toegewijd netwerk van klinieken op te bouwen door de hele VK en Europa.

VNS Daith biedt een uitgebreid assortiment sieraden voor zowel de eerste stimulatie als voor genezen daith-piercings.

De nazorg van de daith piercing is iets wat VNS Daith zeer serieus neemt. Als u naar een VNS Daith-kliniek gaat, krijgt u altijd een fles VNS Daith-nazorg en volledige instructies over hoe u voor uw nieuwe Daith-piercing moet zorgen. Met volledige back-upondersteuning per telefoon en e-mail kunt u er zeker van zijn dat u altijd GRATIS deskundig advies kunt krijgen.

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.