Klantervaringen

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen.
Aangezien wij zowel in Nederland als in Engeland behandelen, zijn sommige klantervaringen in niet in het Nederlands. Op onze social kun je nog meer klantervaringen vinden.

Videos

Vanessa deel 1

Vanessa deel 2

Vanessa deel 3

B en Sophie deel 1

B en Sophie deel 2

B en Sophie deel 3

B en Sophie deel 4

Ingestuurde klantervaring

Hieronder tref je een deel van onze klantenervaringen aan, die ons zijn toegestuurd of afkomstig van onze Facebook groep. Het staat je vrij om met ons jouw ervaring te delen. Dit kan per mail naar info@vnsdaith.nl of op onze Facebook groep.

Ik heb deze piercing sinds oktober 2021. De eerste week had ik veel last van mijn darmen en hooikoorts. Maar tegelijkertijd voelde ik me met de dag meer zen. Tijdens het meten viel het me op hoe geaard ik me voelde en dat voelde zo fijn omdat ik een denker ben. Ik zat veel te veel in mijn hoofd. Na een week had ik geen last meer van hooikoorts en mijn darmen. Ik laat heel veel los en dat doet natuurlijk ook wat met je. Ik slaap veel en pak mijn rust wanneer ik merk dat het nodig is. Ik voel me geaard maar ook vooral zen. Ik ben er erg content mee.
– Fatima

Nooooit geweten dat ik op een bepaalde manier was gaan lopen om pijnscheuten op te vangen. En nooit geweten dat ik onbewust bij bewegingen en houdingen vooraf al een pijn incasseerde…die er nu opeens niet meer echt is. Super raar dit!
– Sylvia

Nu ruim een week nadat ik bij Ria VNS Daith Nederland in Assendelft ben geweest, is het tijd voor een update. Wat ben ik blij! Ik schreef vorige week al even over de fijne ervaring en het direct merkbare effect. Even kort nog over mijn klachten, ik heb half oktober 2020 corona gehad en sindsdien een vreselijk lang traject met veel vallen en weer opstaan van long-covid (extreme moeheid, beperkt kunnen werken, weinig kunnen verdragen, veel pijn in nek en bovenrug, snel buiten adem zijn, zwaar verminderde conditie etc, alles wel in een soort golfbeweging met betere en mindere periodes). Verder heb ik ook veel buikklachten (darmen en lever). De naaldjes bij Ria gaven direct reactie bij alles en het was al heel snel duidelijk aan welke kant de piercing moest komen. Het deed even pijn, maar voelde daarna zo’n enorme opluchting en verlichting dat die snel vergeten was. De dagen na de piercing heb ik het direct flink getest door (tegen Ria’s advies in, sorry 🙈) heel veel hooi op mijn vork te nemen met een latin bootfeestje op de volgende dag, een zelfgestelde deadline voor mijn bedrijf een week later en gisteren een door mij georganiseerd familiefeestje. En wat is het goed gegaan! Ik heb in deze week meer werk kunnen verzetten dan in maanden. De deadline is gehaald en mijn zelfontwikkelde cursusmateriaal voor de eerste cursus Spaans is eindelijk helemaal af! Feestjes gingen geweldig! Het bootfeestje was van 15.00 tot 21.00 en heb dat met af en toe gaan zitten, gewoon vol kunnen houden, stond op een gegeven moment zelfs in de buurt van een box, zonder daar last van te hebben en ook nog in de volle zon. 👋🏼 Overprikkeling! Qua werk was ik zó gefocused en heb gewoon uren achterelkaar kunnen werken, iets wat vorige week nog ondenkbaar was. Familiefeestje ging ook heel goed, heb eerst uren staan koken, daarna veel gepraat met iedereen en daarna nog steeds energie genoeg om alles schoon te maken en op te ruimen en niet voor pampus te liggen. Nóg een bijkomstigheid die ik tot slot graag met jullie wil delen: door corona reuk en smaak heel lang kwijt geweest en reuk was tot nu toe nog steeds raar, veel geuren roken anders dan voorheen. Sinds de daith piercing is dit ineens allemaal weer normaal, terwijl ik hier helemaal niet aan gedacht had of bedacht dat het hier ook effect op kon hebben. Ook al voelt het voor mij als een klein wondertje dit, het is natuurlijk geen wondermiddel, maar wel een fantastische manier om van veel klachten af te komen en weer opnieuw conditie op te gaan bouwen. Ik ben eeuwig dankbaar 🙏🏼 Nou dit was het, voor sommigen van jullie misschien wat lang om helemaal te lezen, daarom nog even in één woord: POSITIEF ❤ (En wat is ie mooi hè?!)
– Gertrude

Ik heb mijn diath piercing in november gezet door Ria. Deze had ik gezet i.v.m. mijn lactose intolerantie en PDS (prikkelbare darm syndroom) nu zijn we ongeveer 5 maanden verder en kan ik na 5 maanden eindelijk weer lactose eten o.a. kaas, Chippies, koekjes etc. Daarnaast is mijn piercing wel vaak onstokken maar goed schoonmaken en niet er veel aan zitten is de enige oplossing. Ik ben blij! ❤️
– Șeyma

De piercing heeft de overprikkeling van licht en geluid helemaal weggenomen. Echt een aanrader!
– Ine

In februari de daith piercing laten zetten. ivm migraine met enige regelmaat en bijna wekelijks meerdere dagen hoofdpijn. Sinds de daith piercing geen migraine gehad nu bijna 3 maanden geleden. Hoofdpijn nog af en toe maar niet meer in de heftigheid van eerst. Super blij met de keuze om een daith piercing te nemen en af te wachten of het zou werken.
– Kelly

Ik heb gisteren een VNS Daith piercing laten zetten. Ria stelde mij erg op mijn gemak met haar grapjes. Het is een vreemde gewaarwording om je zo snel al beter te voelen. Ik ben er heel blij mee!
– Marjan

Ik had inmiddels 10 maanden Long Covid en alle filters waren uit mijn hoofd. Ik moest ’s avonds in het donker mijn ogen afdekken bij elke lantaarnpaal, ook bij bewolkt weer een zonnebril op, autorijden in de avond was niet mogelijk door verblindend licht van tegenliggers en de verkeerslichten waren te fel. De lamp boven mijn bureau had ik eruit laten draaien. In gesprekken hoorde ik niet alleen degene met wie ik in gesprek was maar ook het ventilatiesysteem, mensen die verderop aan het praten waren, de radio, verkeer buiten. Alles kwam even hard en ongefilterd binnen. Ik merkte bij het zetten van de acupunctuurnaald gelijk al dat de overprikkeling van het licht in de kamer weg was en heb de piercing laten zetten. Later bleek ook de overprikkeling van geluid weg te zijn door het zetten van de piercing. Dan kom je er pas achter hoeveel energie je kwijt raakte aan de overprikkeling van licht en geluid. Ik ben er erg blij mee.
– Ine

Ik heb mijne in december laten zetten door Ria (VNS Daith kliniek in Assendelft) ik was zwaar depressief zwaar aan de medicijnen en had ptss nu na vijf maanden geen medicijnen meer geen depressie meer en ook geen last
Meer van ptss ben opnieuw geboren zo voelt het. Nog steeds heel blij!
– Michelle

Hoihoi, wilde even laten weten dat het echt stuk beter gaat sinds ik de piercing heb.
Ook het genezen gaat tot nu toe heel erg goed. Bedankt nogmaals🙂
Merk dat ik veel minder gespannen ben, veel minder duizelig
Ook had ik vaak dat me neus dicht zat als ik wakker werd dat is helemaal weg.
– Chantal

Bij Ria in Assendelft geweest, het was een bijzondere ervaring. Na alles testen dan de piercing gezet in het linker oor, dat kwam er als beste uit. Ria bedankt voor de uitleg en het zetten van de piercing.
– Yvonne

Ik heb woensdag de daith laten zetten. Ik ga niet liegen, gisteren was een hele slechte dag. Gigantisch last van mijn menstruatie, overprikkeling, vermoeidheid, alles. Maar vandaag…
Ik ervaar ineens zo veel rust. Ik, die de laatste tijd moeite had mijn verzorgpaardje in m’n eentje uit het weiland te halen, omdat hij nogal angstig kan doen bij het schrikdraad, nam hem zonder moeite mee. Hij keek niet eens op van het tikkende draadje.
Ik zat te twijfelen of ik zou rijden, aangezien mijn vriend niet mee kon en ik mijn lichaam niet meer vertrouw krachtig genoeg te zijn wanneer er iets gebeurt, waardoor ik al een tijd niet gereden heb. Toen ik het erf op liep dacht ik “ik ga het gewoon doen”. Gelukkig bleken er zelfs meerdere mensen aanwezig te zijn, waardoor ik het ook niet helemaal alleen hoefde te doen. Tijdens het rijden ervaarde ik nauwelijks spanning. Ik merkte echt wel dat mijn lijf het zwaar had en ga nu ook lekker uitrusten, maar wat was het fijn om dit gewoon weer even te kunnen doen!
Omgevingsgeluiden raken me nog wel en het stukje in de trein was niet super fijn, maar het leek allemaal toch wat minder binnen te komen. Ik hoop zo dat dit doorzet en ben blij dit gevoel weer even te mogen ervaren.
– Esther

Galerij

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.