VNS Daith Assendelft

Informatie locatie >

Contactgegevens >

Therapeuten >

Assortiment sieraden >

VNS Daith Assendelft

Informatie met betrekking tot onze locatie in Assendelft

Er is 1 parkeerplaats voor de deur aanwezig. De parkeerplaatsen op het parkeerterrein van het bedrijvenparkje zijn van de overige eigenaren. Ook kan er op de Dorpsstraat in de vakken geparkeerd worden of het parkeerterrein van de Basic Fit. Dan is het nog een klein stukje lopen.

Als u komt aanrijden ziet u dit pand. U vindt ons in het straatje rechts van dit pand,

U kunt eventueel ook hier parkeren bij het gekleurde stuk “De omweg” net na de bocht. Let op stuk daarvoor is verboden te parkeren.

Contactgegevens

Adres: Rode Ring 15, 1566 HV Assendelft

Telefoon: 0624243478

Therapeut

Ria van der Spek

De VNS Daith kwam als foto van een daith piercing (gezet door een piercingshop) op mijn pad als: Ria ken jij dit vanuit de acupunctuur? Nou nee. Dat is absoluut geen acupunctuurpunt. Deze jongedame had nog steeds migraine. Tja…….

Vanuit de klassieke acupunctuur zou je zeker geen piercing in delen van het lichaam moeten zetten vanwege de verstoring die het zou kunnen opleveren. En vanuit het reguliere ken ik het ook niet.

Nadat deze vraag mij meerdere keren was gesteld werd het tijd om op onderzoek uit te gaan en kwam uit bij de founder van deze methode Tracy Perkins. Er was meteen een klik. Wat een heerlijk mensEn vroeg haar of zij mij wilde trainen in deze methode en haar kennis hierover. Sinds 10 september 2021 zet ik de VNS Daith met ontzettend veel plezier (en nee niet de pijn die ik toedien). De mooie, bijzondere mensen die ik mag ontmoeten maken het heel erg speciaal. De processen die gaande zijn en ik terug krijg. Om kippevel van te krijgen.

En de soms teleurstellingen die ik terug krijg die maken dat ik mij nog meer verdiep in manieren om diegene toch te kunnen helpen. Een extra naaldje, acupunctuurbehandeling, coaching, nieuwe manieren (aan)leren met bepaalde apparatuur om te kunnen boosten na opnieuw een besmetting met een virus, supplementen advies, etc. Uniek, omdat ieder persoon uniek is. En dus ook zijn/haar systeem. Dat maakt dat dit werk zo gaaf is om te doen. Blijven ontwikkelen is belangrijk Je bent nooit uitgeleerd.

Lees hier mijn biografie

Lutchiana Visser Delgado

Lucy de rechterhand van Ria is voor de cliënten die hier vaker komen al een bekend gezicht.

Lucy loopt al een hele tijd mee (in de leer) bij Acupunctuurcentrum Assendelft. Eerst op de achtergrond en nu is het tijd om op de voorgrond te treden.

Als verzorgende IG was het steken van naalden voor haar niet ongewoon. Zij miste wel het menselijke in haar beroep en toen de kindjes op komst waren heeft zij zich volledig op de opvoeding van hen gericht. Die, als ik het zeggen mag, behoorlijk goed gelukt is. Nu is het weer tijd om een “eigen” stukje op te pakken.

Gastvrouw, wisselen, schoonmaken van de piercings en sinds januari dit jaar zet ook zij de VNS Daith op de dinsdag en vrijdagochtend met heel veel plezier en succes En ondertussen de opleidingen lifestyle coach en voedingscoach doen.

Ik Ria ben super blij met haar en hoop nog vele jaren samen met haar te kunnen werken zij aan zij

Basis sieraden

Upgrade sieraden

€40,-

€45,-

€45,-

€45,-

€50,-

€50,-

€40,-

€40,-

€45,-

€50,-

€50,-

€45,-

€40,-

€40,-

€45,-

€50,-

€45,-

€50,-

€45,-

€45,-

Upgrade sieraden 14 karaat geelgoud

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Meer over VNS Daith

Lees meer over ons VNS Daith

Locaties

VNS Daith beschikt momenteel over 1 locatie in België en 3 locaties in Nederland.

Afspraak maken

Boek een afspraak voor uw VNS Daith Piercing bij een van onze klinieken in België of Nederland die deze unieke behandeling aanbieden.